Djup text

 
Relax my beloved, don't worry for me
Don't shed a tear for me, always be near for me
Be comforted my love, don't bow your head for me
Promise you'll smile for me, don't ever cry for me
 
You know these walls, they may fall down
But I'll still hold on to you
At heights higher than you'd imagine me too
 
#text #djup #deep #lyrics #song #love #romance #girlfriend #boyfriend #eternity #forreal #musik #music #kärlek #förevigt #mestavallt #bästivärlden #troll #amour #passion #blogg #heart #<3

Spenatsoppa

 
Idag skulle trollet koka spenatsoppa. Blev galet avis och fett sugen på det samma! Funderar på att koka en i veckan :) frågan är om det blir lika gott som när hon gör det bara... Får hoppas att det blir i närheten i alla fall, för även om det bara är i närheten kommer det bli mucho gott. Hon måste fått nån matlagningsgåva från himlen alltså!
 
Hej hopp gummisnopp, snipp snapp slut :D
 
Love you! <3 trollprinsessekock ;)

En hallontös

 
En hallontös dök upp i mitt liv en dag och skrev "Grattis snygging! :D" på min vägg. Jag blev helt överrumplad och kände ett starkt behov av att bjuda ut henne. Sagt och gjort och mer än två och ett halvt år senare är hon det bästa som jag har i mitt liv. Min egen lilla skatt, mitt hjärta, min trollprinsessa! Nu har hon dessutom gått och blivit en hallontös. Vet inte riktigt hur det gick till, men det bara blev så! Hon är med råge den sötaste hallontösen av de alla, i alla fall.
 
Eftersom jag besitter vissa magiska krafter, så som att vara synsk, så vet jag att hon kommer läsa detta inlägg ikväll. Därför vill jag bara säga:
PUSS på dig min fina, fina hallontös!
 
Älskar dig - mest av allt, på riktigt och gärna för alltid! <3

RSS 2.0